Het beste uit jezelf halen

Ben je klaar om het beste uit jezelf te halen? Als je bij Peer Groep werkt speel je een belangrijke rol bij toonaangevende projecten. Dit doe je voor en met opdrachtgevers als gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat en Waterschappen. Peer professionals blinken uit in deskundigheid, collegialiteit en betrokkenheid. Peer professionals kennen elkaar, helpen elkaar en leren van elkaar. Peer to Peer noemen we dat. Ben jij een civieltechnische professional die het beste uit zichzelf wil halen? Dan pas jij bij Peer.

Informeel, open en mensgericht

Peer Groep is een mensgerichte, open en informele organisatie, waarbij er bij de omgang met elkaar geen onderscheid wordt gemaakt in functie of ervaring. We geven geen leiding op basis van hiërarchie, maar op basis van gelijkwaardigheid en wederzijds respect. We zijn een informeel en mensgericht bedrijf, dat jou als medewerker centraal stelt. Niet alleen als professional, maar ook als persoon.

‘’Er heerst hier gewoon een clubgevoel. Er is op de werkvloer niet zoveel verschil tussen de directie en de medewerkers.”

Een clubgevoel

Een professionele en gezellige club betrokken collega’s die wel van een grapje houden, zo kunnen we je toekomstige collega’s het beste omschrijven. Bij Peer werken we hard en is er ook tijd om de gezelligheid op te zoeken met de rest van je collega’s. We zoeken elkaar op om samen over oplossingen na te denken en tot nieuwe inzichten te komen. En we weten elkaar goed te vinden als het gaat om een gezellig praatje. Hard werken, hard ontspannen noemen we dat hier.

”Er is ruimte om hard te werken, maar ook ruimte voor gezelligheid met je collega’s.’’

Alle vrijheid in je werk

Bij Peer Groep ben je zelf de baas over welke opdrachten je uitvoert. Wil je lekker dicht bij huis werken? Of wil je de uitdaging aangaan in een van de grote steden? Bij Peer Groep heb je veel vrijheid in je werk. Ons clubhuis zit in Elst, maar je toekomstige collega’s zijn betrokken bij opdrachten door heel Nederland!

Toonaangevende projecten

Bij Peer krijg je de kans om toonaangevende projecten uit te voeren binnen gemeenten, provincies, waterschappen en RWS. Veel afwisselen kan én mag, maar als je het fijner vindt om een langere tijd bij een opdrachtgever te werken, kan dat ook. Wij zorgen voor een vaste, veilige basis. Zo krijg je een boven marktconform salaris en heb je een ruim mobiliteitsbudget voor een mooie auto of een ander vervoermiddel. Ook krijg je van ons alle vrijheid om zelf je dagen in te delen. Bovendien krijg je hier alle ruimte om te groeien door opleidingen te volgen. Ook leer je door intervisie met je deskundige én gezellige collega’s. Waar ligt je passie? Wat heb je nodig? Waar ben je goed in? En waar wil je nog beter in worden? Bij ons heb jij als professional zelf de touwtjes in handen. Dat geldt overigens ook voor jou als persoon. Ook op het gebied van arbeidsvoorwaarden, vrijheid in je werk en het inspelen op je privésituatie denken we graag met je mee.

Jouw ontwikkeling staat centraal

Bij Peer Groep krijg je alle ruimte om te groeien en jezelf te blijven uitdagen. Niet alleen als professional, maar ook als persoon. Samen met jou kijken we waar je goed in bent en wat je doelen voor de toekomst zijn. Zo komen we erachter welke werkzaamheden het beste bij jou passen en creëren we een perfecte match tussen medewerker en opdracht. Ook bieden we alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen door opleidingen te volgen. Zo dragen we bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling en draag jij bij aan de groei van Peer.

‘’Je kunt van een werkvoorbereider een projectleider worden, maar je kan ook van werkvoorbereider een contractadviseur worden. Bij Peer helpen ze je om te vinden waar jouw passie ligt.’’

peer
peer

PeerPower

als brandstof voor je carrière.

Een peer group wordt ook wel de 'vriendengroep' of 'vriendenkring' genoemd. De kracht van het collectief, dát maakt Peer Groep anders. We blijven in contact en brengen elkaar tot nieuwe hoogten.

Naar vacatureoverzicht

Wil je eens een kop koffie komen drinken bij ons op kantoor of een terrasje in Elst om vrijblijvend over je toekomstplannen te praten? Vul dan het onderstaande formulier in of bel even naar 06 835 719 19.

  • Max. file size: 128 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.