Jij staat centraal

Bij Peer Groep onderscheiden we ons door onze persoonsgerichte aanpak. We stellen onze medewerkers centraal. Ons doel? Dat is dat onze medewerkers met plezier naar hun werk gaan en hun passie voor het vak vinden en kunnen uiten. Dat klinkt natuurlijk leuk, maar wat betekent dat nu echt? Bij Peer houdt dat in dat we de werkzaamheden afstemmen op jou als medewerker en niet andersom. Waar ligt je passie? Wat heb je nodig? Waar ben je goed in? En waar wil je nog beter in worden? Bij ons heb jij als professional zelf de touwtjes in handen. Dat geldt overigens ook voor jou als persoon. Ook op het gebied van arbeidsvoorwaarden, vrijheid in je werk en het inspelen op je privésituatie denken we graag met je mee.

Wil je eens een kop koffie komen drinken bij ons op kantoor of een terrasje in Elst om vrijblijvend over je toekomstplannen te praten? Stuur dan even een mailtje naar Remy Hermans via r.hermans@peergroep.com of bel even naar 06 835 719 19.

Informeel, open en mensgericht

Peer Groep is een mensgerichte, open en informele organisatie, waarbij er bij de omgang met elkaar geen onderscheid wordt gemaakt in functie of ervaring. We geven geen leiding op basis van hiërarchie, maar op basis van gelijkwaardigheid en wederzijds respect. We zijn een informeel en mensgericht bedrijf, dat jou als medewerker centraal stelt. Niet alleen als professional, maar ook als persoon.

‘’Er heerst hier gewoon een clubgevoel. Er is op de werkvloer niet zoveel verschil tussen de directie en de medewerkers.”

Een clubgevoel

Een professionele en gezellige club betrokken collega’s die wel van een grapje houden, zo kunnen we je toekomstige collega’s het beste omschrijven. Bij Peer werken we hard en is er ook tijd om de gezelligheid op te zoeken met de rest van je collega’s. We zoeken elkaar op om samen over oplossingen na te denken en tot nieuwe inzichten te komen. En we weten elkaar goed te vinden als het gaat om een gezellig praatje. Hard werken, hard ontspannen noemen we dat hier.

”Er is ruimte om hard te werken, maar ook ruimte voor gezelligheid met je collega’s.’’

Alle vrijheid in je werk

Bij Peer Groep ben je zelf de baas over welke opdrachten je uitvoert. Wil je lekker dicht bij huis werken? Of wil je de uitdaging aangaan in een van de grote steden? Bij Peer Groep heb je veel vrijheid in je werk. Ons clubhuis zit in Elst, maar je toekomstige collega’s zijn betrokken bij opdrachten door heel Nederland!

Benieuwd naar de andere voordelen van het werken bij Peer? Kijk dan even bij een van onze vacatures. Daar staan ze opgesomd.

Afwisseling én een vaste basis

Afwisseling zonder daarvoor je vaste basis op te hoeven geven. Dat is één van de grote voordelen van het werken bij Peer Groep. We bieden je de mogelijkheid om afwisselende uitdagende en toonaangevende projecten uit te voeren zonder dat je daarvoor van werkgever hoeft te veranderen. Zo heb je alle ruimte om te ontdekken waar jouw passie ligt en van welke projecten je nu écht vrolijk wordt.

Wat zou jij nog willen bereiken?

Bij Peer Groep krijg je alle ruimte om te groeien en jezelf te blijven uitdagen. Niet alleen als professional, maar ook als persoon. Samen met jou kijken we waar je goed in bent en wat je doelen voor de toekomst zijn. Zo komen we erachter welke werkzaamheden het beste bij jou passen en creëren we een perfecte match tussen medewerker en opdracht. Ook bieden we alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen door opleidingen te volgen. Zo dragen we bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling en draag jij bij aan de groei van Peer.

‘’Je kunt van een werkvoorbereider een projectleider worden, maar je kan ook van werkvoorbereider een contractadviseur worden. Bij Peer helpen ze je om te vinden waar jouw passie ligt.’’

peer
peer

PeerPower

als brandstof voor je carrière.

Een peer group wordt ook wel de 'vriendengroep' of 'vriendenkring' genoemd. De kracht van het collectief, dát maakt Peer Groep anders. We blijven in contact en brengen elkaar tot nieuwe hoogten.

Naar vacatureoverzicht

Wil je eens een kop koffie komen drinken bij ons op kantoor of een terrasje in Elst om vrijblijvend over je toekomstplannen te praten? Stuur dan even een mailtje naar Remy Hermans via r.hermans@peergroep.com of bel even naar 06 835 719 19.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.