Joris Bergman

Joris Bergman

Technisch manager

'Ik ben een bruggenbouwer, ik kan binden en verbinden!'

Joris is analytisch sterk, pro actief, integer en beschikt over bijzonder ontwikkeld inlevingsvermogen en communicatieve vaardigheden.

Hij is een bruggenbouwer pur sang die door zijn gedrevenheid en zijn kracht om mensen op alle niveaus (van werkvloer tot de top) voor zich te winnen, projecten tot een succes brengt. Als persoon treedt hij sturend op, neemt initiatief en begeleid actief projecten en processen. Hierbij behoudt hij het overzicht op de belangen van alle stakeholders en overige betrokken partijen. Doordat hij in staat is op een natuurlijke wijze de verbinding te leggen tussen de harde techniek en de zachte relationele kant, kan hij problematieken en beïnvloedingsfactoren die grootschalige multidisciplinaire integrale projecten met zich mee brengen, transparant maken. Dit maakt dat Joris in korte tijd draagvlak weet te creëren bij het betrokken projectteam, stakeholders en het bestuur.

Joris is in staat om op een hoog abstractieniveau door zijn projecten heen te kijken. Hierdoor herkent hij de meest kritische risico’s maar ook ziet hij kansrijke mogelijkheden. Zijn enthousiasme haalt hij juist uit deze spanningsvelden die tussen de verschillende disciplines ontstaan.

Joris Bergman

Expertises