Je leert jezelf kennen bij Peer Groep

Een leven lang leren loopt als een rode draad door al onze processen en projecten. Kennis is immers het fundament van kwaliteit. Maar hoe meer je weet, hoe meer je ontdekt wat je nog niet weet. Nieuwe kennis leidt steevast tot nieuwe inzichten en daardoor ook tot nieuwe vragen. Bij Peer geven we kennisontwikkeling ruim baan.

Jouw ontwikkeling, onze ambitie

Natuurlijk bieden we een prima salaris, goede doorgroeimogelijkheden en een prettige werksfeer. Dat is gewoon basis en voor Peer niet meer dan een vertrekpunt. Jouw ontwikkeling, daar gaat het om. Graag steken we energie in jouw groeiproces, zodat we het beste uit je naar boven halen. Dat zorgt voor balans in jouw leven. En in onze organisatie.

‘Een leven lang leren’

is bij Peer Groep méér dan een ambitie. Peer heeft een platte organisatie en een relatief klein team. Dat is een grote kracht, want daardoor zijn de lijnen kort en is het mogelijk om iedere medewerker maatwerk te kunnen bieden in zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. En dat recept smaakt steeds weer naar meer.

Kennisdelen

Peer Groep staat voor samenwerken en kennis delen. Onze mensen vormen een zorgvuldig geselecteerde peergroup van professionals die elkaar regelmatig ontmoeten en verrijken. De individuele medewerker – en daardoor de opdrachtgever – kan gebruik maken van de kennis van hele peergroup. Ruggespraak is altijd mogelijk en opdrachtgevers zijn daardoor verzekerd van de kracht van het collectief. Die insteek is uniek en stimuleert persoonlijke groei.

Vitaliteit

Onze mensen zijn ons kostbaarste bezit: zij zijn het die het succes van vandaag en morgen bepalen. Vitaliteit is dan ook van fundamenteel belang. Dat begint bij prettige werkomstandigheden, een beperkte reistijd (maximaal één uur) en een gezonde balans tussen werk en privé. Een gezonde en vitale werkomgeving is dan ook een terugkerend onderwerp tijdens voortgangsgesprekken.

Onze kernwaarden

  • Een leven lang leren
  • Samenwerken en kennis delen
  • Persoonlijke groei
  • Gezonde balans werk en privé
  • De kracht van het collectief, dat maakt Peer Groep anders
  • PeerPower als brandstof voor jouw carrière
peer
peer

PeerPower

als brandstof voor je carrière.

Een peergroup wordt ook wel de 'vriendengroep' of 'vriendenkring' genoemd. De kracht van het collectief, dát maakt Peer Groep anders. Detacheren is geen zendingswerk: we blijven in contact en stimuleren elkaar tot nieuwe hoogten.